Karsprængninger

Behandlingstid

mindre end 60 minutter
__________

Bedøvelse

Lokalbedøvende creme
__________

Konsultation

Gratis
__________

Holdbarhed

Flere behandlinger kan være nødvendige for optimale resultater
__________

Resultat

Effekten kan ses efter nogle uger til måneder.
__________

Pris

Prisen for den valgte behandling kan findes her
__________

Behandlingstid

mindre end 60 minutter

Bedøvelse

Lokalbedøvende creme

Konsultation

Gratis

Holdbarhed

Flere behandlinger kan være nødvendige for optimale resultater

Resultat

Effekten kan ses efter nogle uger til måneder.

Pris

Prisen for den valgte behandling kan findes her

Behandling af Karsprængninger

Nd: Yag laser er det mest avancerede behandlingsredskab til karsprængninger på ben og ansigt – samt til behandling af diverse medfødte karsvulster og karbaserede pigmentforandringer i huden. Karsprængninger er små, udvidede blodkar tæt på hudens overflade, som ofte optræder som røde, lilla, eller blå tråde. De er ufarlige men kan forårsage kosmetisk bekymring. Behandlingen virker således at ​laserlyset bliver optaget i blodets røde farvestof “hæmoglobin” – her omsættes lysets energi til varme, der medfører nedbrydelse af karvæggene.​ Dermed forhindres blodtilstrømningen i området.

Se vores priser på kosmetiske behandlinger her.

Indikationer

Karsprængninger på ben som enten er arvelige, eller har udviklet sig langsomt over en årrække. Følge af graviditet eller stående arbejde.​ “Portwinestain”, der er en medfødt rødlig blå misfarvning af huden og er lokaliseret til et mindre område. ​Medfødt karsvulst (jordbærmærker) ses hos 5-10% nyfødt. Disse godartede karforandringer dukker op ved 3 måneders alderen og vokser indtil barnet er 1 år, hvorefter aftager det i størrelsen frem til 5 års aldre. Behandling er nødvendigt da der kan være risiko for blødning. ​“Spiderangiomas” er karsvulst med vertikale fødekar og et overfladisk net som en edderkop. Ofte lokaliseret på ryggen, overarmen og kan misfortolkes som akne.

Forholdsregler

Hos patienter med åreknuder kan det være tilrådeligt at få opereret disse først, da der ellers er for stor risiko for at man vil få nye karsprængninger. Der frarådes solbadning eller selvbruner 4 uger inden behandlingen. Ligeledes skal man bruge solcreme med min. faktor 30 i 4 uger efter behandlingen for at beskytte huden og undgå hyperpigmentering.

Behandling

Afhængigt af indikation kan der være tale om 2-6 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. ​ Behandlingen bemærkes som en elastik der rammer huden og der kan føles lidt varme og stikkende smerter under behandlingen. For at gøre proceduren mere komfortabel kan der anvendes en lokalbedøvelsescreme inden behandlingen.

Book en konsultation til Nd: Yag laser mod karsprængninger her.

Forventet forløb

Det behandlede område kan blive rødt, hævet, og der kan opstå midlertidige blå mærker, der forsvinder inden for et par uger.​ Der kan bemærkes en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Dette forsvinder i løbet af få dage. ​ Efter første behandling kan der ses en tydelig reduktion af karsprængningerne​.

Efterpleje

Der kan være behov for afkøling i de første par timer efter behandlingen. ​ ​Efter behandling af karsprængninger på ben, anbefaler vi at bruge støtte strømper i et par dage. Støtte strømper må ikke bruges om natten. ​ ​Der gives individuel og mere specifik information om hudpleje efter vurdering af huden.

FØR & EFTER BILLEDER

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template

Karsprængninger FAQS

Afhængigt af sværhedsgraden af dine karsprængninger kan det være nødvendigt med 2-6 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum.

Behandlingen kan føles som en elastik der rammer huden. For at gøre proceduren mere komfortabel, tilbyder vi en lokalbedøvelsescreme inden behandlingen.

Ja, Nd:YAG-laseren kan bruges på mange forskellige hudtyper. En konsultation vil dog afgøre, om det er den bedste metode for din specifikke hudtype og problem.

De fleste patienter kan vende tilbage til deres normale aktiviteter med det samme, men det anbefales at undgå intens fysisk aktivitet i 24-48 timer efter behandlingen.

Resultatet af læbefillers holder i 6-12 måneder, afhængig af den specifikke behandling og individuelle faktorer. Gentagelsesbehandlinger kan være nødvendige for at bevare det ønskede resultat.

Hvordan adskiller Nd:YAG laser sig fra andre behandlinger for karsprængninger? Nd:YAG laserbehandling kan trænge dybere ind i huden sammenlignet med andre lasere, hvilket gør den særligt effektiv til dybere liggende blodkar. Den er også kendt for at have færre bivirkninger og en hurtigere helingsproces sammenlignet med nogle andre behandlingsmuligheder.

Hvordan adskiller Nd:YAG laser sig fra andre behandlinger for karsprængninger?> <p>Nd:YAG laserbehandling kan trænge dybere ind i huden sammenlignet med andre lasere, hvilket gør den særligt effektiv til dybere liggende blodkar. Den er også kendt for at have færre bivirkninger og en hurtigere helingsproces sammenlignet med nogle andre behandlingsmuligheder.

[hfe_template id='469']

INFORMATION

Forud for en kosmetisk behandling skal man til en forundersøgelse. Du har 48 timers lovpligtig betænkningstid.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: info@agata-privathospital.dk

Edit Template
Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:

Kreditbeløb 35.000,- kr.
Løbetid 44 måneder.
Månedlig afdrag 899,- kr.
Debitorrente 0%.
ÅOP 5.91%.

Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi

Rentefrit lån til din operation

AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.

Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template